Αρχική Σελίδα

Astral Electronics Technology Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Σύστημα ναυσιπλοΐας ΠΣΤ αυτοκινήτων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Σύστημα ναυσιπλοΐας ΠΣΤ αυτοκινήτων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
είναι μια ευχαρίστηση να καθούν επιχειρήσεις με αστρικό, ευχαριστεί για υψηλό σας - η ποιότητα, καλή υπηρεσία, κρατήστε την επιχείρηση και τη φιλία μας πάντα.

—— Sergio Gramer

Έχω εργαστεί με ΑΣΤΡΙΚΟ για τρία έτη, έχουν πολλά νέα μοντέλα για την αγορά μας και η πολύ καλή ποιότητα, το αρρενωπό σύστημα είναι τέλεια!

—— Hakan Urgan

Αστρικός πάντα με βοηθήστε με τις διαταγές μου, είναι πολύ επαγγελματικές και χρήσιμος, θα συνεχίσουμε με σας.

—— Fabio Fernandes

Τα τέλεια προϊόντα, κέρδος θετικότερο ανατροφοδοτούν από τους χρήστες μου.

—— Khan

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4 5
Astral Electronics Technology Co.,Ltd Astral Electronics Technology Co.,Ltd Astral Electronics Technology Co.,Ltd Astral Electronics Technology Co.,Ltd Astral Electronics Technology Co.,Ltd
1$η γραμμή παραγωγής
qc
2$α γραμμή παραγωγής
Προϊόντα στη δοκιμή γήρανσης
Αστρική αποθήκη εμπορευμάτων

1$η γραμμή παραγωγής

Γραμμή παραγωγής 1

qc

Υπάρχουν δύο QC διαδικασίες για ολόκληρη την περίοδο παραγωγής. 1) QC η επιθεώρηση πρίν γερνά τη δοκιμή για να σιγουρευτεί τις μονάδες όλες συγκεντρώνεται καλά και εργαζόμενος καλά, συμπεριλαμβανομένου υψηλού - δοκιμή χαμηλής θερμοκρασίας, δοκιμή δόνησης. 2) Πρίν συσκευάζει, QC δύο η ομάδα θα ελέγξει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των μονάδων ένα προς ένα, συμπεριλαμβανομένης της με ελεύθερα χέρια κλήσης bluetooth και της ροής μουσικής, της ναυσιπλοΐας ΠΣΤ, των αποδόσεων αφής, της διαθεσιμότητας για τα εξ

2$α γραμμή παραγωγής

γραμμή παραγωγής 2

Προϊόντα στη δοκιμή γήρανσης

Για να ελέγξουν τις αποδόσεις για κάθε μονάδες στις μακροπρόθεσμες συνθήκες εργασίας, όλα τα προϊόντα θα είναι γήρανση 100% που εξετάζεται για τουλάχιστον 8 ώρες, να κρατήσει τροφοδοτημένος επάνω.

Αστρική αποθήκη εμπορευμάτων

Αστρική αποθήκη εμπορευμάτων για τελειωμένος - προϊόντα, που περιμένουν την παράδοση.

1 2 3
Astral Electronics Technology Co.,Ltd Astral Electronics Technology Co.,Ltd Astral Electronics Technology Co.,Ltd
Αστρικός ζυγισμένος
Δοκιμή γήρανσης
Δοκιμή γήρανσης

Αστρικός ζυγισμένος

Αστρικός ζυγισμένος

Δοκιμή γήρανσης

Όλα τα προϊόντα γηράσκων θα εξετάζουν για τουλάχιστον 8 ώρες

Δοκιμή γήρανσης

Αγαθά στη δοκιμή γήρανσης

 • Γραμμή Παραγωγής

  Βρήκε το 2009, ΑΣΤΡΙΚΟΣ μεγαλώνει από ένα μικρό εργοστάσιο με τις δεκάδες των υπαλλήλων σε έναν γνωστό κατασκευαστή στη in-car βιομηχανία ηλεκτρονικής με δύο καλά-η σύγχρονη γραμμή παραγωγής. 

   

  Με την υψηλού επιπέδου διαχείριση κατασκευής, η καθημερινή παραγωγή είναι πάνω από 400 μονάδες, ενώ η μηνιαία παραγωγή άνω των 10.000 μονάδων, και αυτό είναι επίσης με δυνατότητα επέκτασης, βασισμένος στην καλή κατάσταση μάρκετινγκ.

   

  Η ποιοτική διαχείριση είναι η εργασία πυρήνων μας από την έναρξη, η οποία αποφασίζει την επιβίωση και το competibility μας σε μια τέτοια ιδιαίτερα ανταγωνισμένη αγορά τώρα. ΑΣΤΡΙΚΟΣ τώρα έχει μια QC ομάδα με πάνω από 10 μέλη, και όλα τους είναι πεπειραμένα και καλά στις εργασίες τους, ενώ τα περισσότερα έχουν λειτουργήσει σε αυτήν την επιχείρηση για πάνω από 3 έτη ως QC μέλη. Επιπλέον, για να βελτιώσει QC τους τις δεξιότητες, QC μας mechnisam έχει καθιερωθεί και τρέξιμο καλά όλα αυτά τα έτη, συμπεριλαμβανομένης της κανονικής εσωτερικής QC κατάρτισης, και τακτική συνεδρίαση της ποιοτικής εργασίας διά-τμημάτων συνοπτική. Χάρι στην άριστη QC μας διαχείριση και τις προσπάθειες από QC τα μέλη, το ποσοστό αποτυχίας προϊόντων μας έχει ελεγχθεί καλά κάτω από 1% μέχρι στιγμής, και εργαζόμαστε ακόμα στην αναβάθμισή της και συνεχίζουμε τα αποτελεσματικότερα μέτρα για να πάρουμε QC μας την εργασία και την ποιότητα των προϊόντων μας καλύτερες.

   

   

 • OEM / ODM

  Όπως ένα εργοστάσιο cOem που αυτού ικανού τις πολλαπλάσιες βελτιωτικές λύσεις για τη in-car ψυχαγωγία η ηλεκτρονική, OEM/ODM είναι πάντα μια από τις υπηρεσίες αστρικές παρέχει, συμπεριλαμβανομένου προσαρμοσμένου του εκτύπωση λογότυπου στις συσκευές, που προσαρμόζονται giftbox, προσαρμοσμένη οθόνη παφλασμών.

  Astral Electronics Technology Co.,Ltd

   

  Επιπλέον, αστρικός είναι σε θέση τα προσαρμοσμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα στη WINCE/Android-τροφοδοτημένη επικεφαλής μονάδα αυτοκινήτων ή μοναδικό UI και βοηθά τους συνεργάτες ή τους εμπόρους μας να είναι ανταγωνιστικότερους στην αγορά από τα μοναδικά προϊόντα και την αξιόπιστη ποιότητα.

   

  Επιπλέον, για κάποιο ειδικό πρότυπο ή πιό πρόσφατο αυτοκίνητο, ακόμη και δεν είναι διαθέσιμο στην αγορά, να χτίσει τα πρώτα πλεονεκτήματα μετακινούμενων, αστρικός είναι ικανός μια νέα σχηματοποίηση ειδικά και να πάρει των δειγμάτων έτοιμων για τη δοκιμαστική εγκατάσταση στις αγορές σε σύντομο χρονικό διάστημα, με το μηχάνημα αναπαραγωγής CD εργοστασίων ή το ραδιο δείγμα ή τις λεπτομερείς απαιτήσεις providedand.

   

  Κανονικά, η ανάπτυξη των νέων μοντέλων παίρνει 20-30days μόνο.

 • Ε & Α

  Εκτός από την ικανότητα του cOem οι υπηρεσίες που παρέχουν, αστρική έχουν την ικανότητα της ανάπτυξης της νέας τεχνολογίας ή των προϊόντων, με την ομάδα Ε&Α πάνω από 10 μηχανικών, συμπεριλαμβανομένων των μηχανικών ανάπτυξης λύσης συστημάτων (SSDE), των μηχανικών εφαρμοσμένης μηχανικής Electornics (EEE) και των μηχανικών ανάπτυξης δομών (SDE), και είναι όλες επαγγελματικές, πεπειραμένες και πιστές στην επιχείρηση.

  Astral Electronics Technology Co.,Ltd

   

  Σε μια τέτοια σύνθετη και πτητική αγορά, αστρική καταβάλλει προσπάθειές του στις τιμές παράδοσης στους συνεργάτες και τους χρήστες από τα ποιοτικά προϊόντα και την πιό πρόσφατη αξιόπιστης υποστήριξη τεχνολογίας και. 

   

  Με της κάθετης οθόνης επαφής τέσλα-ύφους που οδηγεί το transfermation και την αναβάθμιση της in-car ψυχαγωγίας το σύστημα, αστρικά έχει αναπτύξει επιτυχώς και έχει εισαγάγει πάνω από 100 κάθετα πρότυπά του στην αγορά, μαζί με άλλα σχεδόν 500 κανονικά πρότυπα με τη μικρότερη οθόνη επαφής. 

  Astral Electronics Technology Co.,Ltd

   

  Για να συνεχίσουν τα νέα μοντέλα σε μια μακροπρόθεσμη, σύγχρονη δοκιμή οι μηχανές είναι πολύ σημαντικές. Εδώ είναι μερικοί απ' αυτούς παραδείγματος χάριν.

  Astral Electronics Technology Co.,Ltd

Στοιχεία επικοινωνίας
Astral Electronics Technology Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Michelle

Τηλ.:: 0086-158-1868-9475

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)