Αρχική Σελίδα

Astral Electronics Technology Co.,Ltd Ποιοτικός έλεγχος

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Σύστημα ναυσιπλοΐας ΠΣΤ αυτοκινήτων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Σύστημα ναυσιπλοΐας ΠΣΤ αυτοκινήτων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
είναι μια ευχαρίστηση να καθούν επιχειρήσεις με αστρικό, ευχαριστεί για υψηλό σας - η ποιότητα, καλή υπηρεσία, κρατήστε την επιχείρηση και τη φιλία μας πάντα.

—— Sergio Gramer

Έχω εργαστεί με ΑΣΤΡΙΚΟ για τρία έτη, έχουν πολλά νέα μοντέλα για την αγορά μας και η πολύ καλή ποιότητα, το αρρενωπό σύστημα είναι τέλεια!

—— Hakan Urgan

Αστρικός πάντα με βοηθήστε με τις διαταγές μου, είναι πολύ επαγγελματικές και χρήσιμος, θα συνεχίσουμε με σας.

—— Fabio Fernandes

Τα τέλεια προϊόντα, κέρδος θετικότερο ανατροφοδοτούν από τους χρήστες μου.

—— Khan

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Η ποιοτική διαχείριση είναι η εργασία πυρήνων μας από την έναρξη, η οποία είναι αυστηρά σημαντική στην επιβίωση και το υψηλό competibility μας στην αγορά.

 

Να παράσχει ποιότητα τα εγγυημένες προϊόντα και τις υπηρεσίες, αστρικά εξοπλίζεται με τις σύγχρονες μηχανές δοκιμής, και ειδικά την καλά εκπαιδευμένη QC ομάδα με πάνω από 10 μέλη, και όλα αυτά τα QC μέλη είναι πεπειραμένα και καλά στις εργασίες τους, ενώ τα περισσότερα έχουν λειτουργήσει σε αυτήν την επιχείρηση για πάνω από 3 έτη ως QC μέλη.

 

Επιπλέον, για να βελτιώσει QC τους τις δεξιότητες, QC mechnisam έχει καθιερωθεί και τρέξιμο καλά όλα αυτά τα έτη, συμπεριλαμβανομένης της κανονικής εσωτερικής QC κατάρτισης, και κανονικές συζητήσεις ποιοτικής εργασίας διά-τμημάτων, κ.λπ.

 

Χάρι στις προσπάθειές τους, QC ολόκληρης της επιχείρησης η διαχείριση είναι άριστη και έχει βελτιωθεί, και το ποσοστό αποτυχίας προϊόντων μας έχει ελεγχθεί καλά κάτω από 1% μέχρι στιγμής, και εργαζόμαστε ακόμα στη βελτίωσή της και συνεχίζουμε τα αποτελεσματικότερα μέτρα για να πάρουμε QC μας την εργασία ένα υψηλό επίπεδο και η ποιότητα των προϊόντων μας καλύτερα.

 

Μετά από τη συνέλευση, όλα τα στοιχεία θα εξεταστούν βαθμιαία, συμπεριλαμβανομένης της δοκιμής δόνησης, υψηλής - δοκιμή χαμηλής θερμοκρασίας και 8 ώρες γηράσκων τη δοκιμή.

Astral Electronics Technology Co.,Ltd

 

Μόνο οι αυτοί που πέρασαν όλες αυτές τις προαναφερθείσες δοκιμές εισάγουν την ακόλουθη διαδικασία που είναι όλα τα στοιχεία θα είναι 100% που εξετάζεται για όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ένα προς ένα, συμπεριλαμβανομένης bluetooth της σύνδεσης, της σύνδεσης WiFi για την πρόσβαση Διαδικτύου, της αξιοπιστίας οθόνης αφής, των αποδόσεων των εξογκωμάτων όγκου και των κλειδιών, των ακουστικών τηλεοπτικών αποδόσεων, και άλλων.

 

Από όλα αυτά τα ακριβή μέτρα ποιοτικού ελέγχου, σιγουρευόμαστε όλα αυτά τα στοιχεία που συσκευάζονται και που παραδίδονται στην απόδοσή μας συνεργατών και χρηστών τέλεια και οι χρήστες βοήθειας απολαμβάνουν την τεχνολογία στο τέλος.

 

Astral Electronics Technology Co.,Ltd

 

 

Πιστοποιήσεις
 • Astral Electronics Technology Co.,Ltd

  Πρότυπο:CE

  Αριθμός:BCTC-13041250

  Ημερομηνία Έκδοσης:2013-05-03

  Ημερομηνία λήξης:2015-03-02

  Πεδίο εφαρμογής / Range:car dvd gps navigation

 • Astral Electronics Technology Co.,Ltd

  Πρότυπο:ROHS

  Αριθμός:AT0712655R

  Ημερομηνία Έκδοσης:2011-01-04

  Ημερομηνία λήξης:2015-12-04

  Πεδίο εφαρμογής / Range:car dvd gps navigation

Στοιχεία επικοινωνίας
Astral Electronics Technology Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Michelle

Τηλ.:: 0086-158-1868-9475

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)